Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Entertainment

De best gelezen artikelen op nrc.nl van week 6 2011

Elke maandag delen we op NRC Lab de populairste artikelen op nrc.nl van de afgelopen week. Wat las u, en uw medelezer, de afgelopen week op deze website? De aantallen zijn pageviews, zoals gemeten in Google Analytics. Top 10 zaterdag 5 februari t/m vrijdag 11 februari Vader vermiste tweelingzusjes schrijft hen te hebben gedood –

Elke maandag delen we op NRC Lab de populairste artikelen op nrc.nl van de afgelopen week. Wat las u, en uw medelezer, de afgelopen week op deze website? De aantallen zijn pageviews, zoals gemeten in Google Analytics.

Top 10 zaterdag 5 februari t/m vrijdag 11 februari

  1. Vader vermiste tweelingzusjes schrijft hen te hebben gedood - 21.184 pageviews
  2. De beelden die u van Bram Moszkowicz niet mag zien - 18.560 pageviews
  3. Kardinaal Simonis gaf pedopriester bescherming - 15.484 pageviews
  4. Gary Moore (58) overleden - 13.961 pageviews
  5. De controversieelste reclame van de Super Bowl - 13.819 pageviews
  6. Mubarak naar Sharm el-Sheikh - 12.718 pageviews
  7. Cruijff wil nu wel rol bij Ajax - 12.421 pageviews
  8. Gedachte-experiment: zo schiep de mens zijn God - 12.323 pageviews
  9. ‘Mubarak vertrekt wellicht vanavond’ - 11.369 pageviews
  10. Moszkowicz: Wilders al veroordeeld door hof Amsterdam - 11.129 pageviews