Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

selectie radio

popmuziek

Timur Open Radio. Opgewekt programma van Timur Perlin en Rámon de Stagiair. Met onder meer de vaste onderdelen ‘Flirt je Stijf om kwart voor 1 (voorheen kwart voor 5)’, (Timur belt een luisteraar op die met iemand verder wil dan flirten. Het beoogde slachtoffer wordt opgebeld en krijgt de keus tussen een karig etentje op kosten van 3FM, of de 75 euro te cash-en) en ‘Mama Appelsap’ (Timur controleert of de luisteraar die opbelt om Nederlandse woorden in een buitenlandstalig nummer te melden, gelijk heeft). 3FM, 12.06-14.57u.

klassieke muziek

Middagconcert. Het Concertgebouworkest o.l.v. Maris Jansons met Leif Ove Andsnes, piano, in Brahms’ Pianoconcert nr. 2 opus 83, ‘Vorspiel’ en ‘Liebestod’ uit Tristan en Isolde van Wagner en de suite uit Der Rosenkavalier van R. Strauss. Een opname van een concert gegeven op 4 februari j.l. in de Grote Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.Radio 4, 14.02-16.30u.