Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Kranten

Citaten deze week

Het Rijksmuseum plant 100 "Ayaan" -tulpenbollen in zijn Amsterdamse tuin. De zwarte tulp, genoemd naar feministe, publiciste en politica Ayaan Hirsi Ali, wordt eveneens ten doop gehouden in het Metropolitan Museum in New York City, in aanwezigheid van hoofddirecteur Wim Pijbes en Ayaan Hirsi Ali. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==USA. New York, 5 november 2009
Het Rijksmuseum plant 100 "Ayaan" -tulpenbollen in zijn Amsterdamse tuin. De zwarte tulp, genoemd naar feministe, publiciste en politica Ayaan Hirsi Ali, wordt eveneens ten doop gehouden in het Metropolitan Museum in New York City, in aanwezigheid van hoofddirecteur Wim Pijbes en Ayaan Hirsi Ali. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==USA. New York, 5 november 2009