Nog even over digitale abonnementen

De komende dagen ontvangen zaterdagabonnees een brief waarin een wijziging van hun abonnement wordt aangekondigd. Uit de eerste reacties blijkt dat de brief nogal wat vragen oproept. Daarom licht ik dat vanuit mijn functie als digitale uitgever graag nog even toe:

De zaterdagabonnees krijgen niet langer automatisch een digitaal abonnement. Dit is voor de zaterdagabonnee natuurlijk erg jammer. Helaas is deze stap noodzakelijk omdat ons digitale product steeds meer een vervanger van de dagelijkse krant wordt, waardoor de zaterdagabonnee eigenlijk de volledige krant voor de prijs van een zaterdagabonnement krijgt. En als wij niet voor NRC-journalistiek laten betalen, kunnen wij NRC-journalistiek niet langer betalen.

Zo ziet onze nieuwe abonnementstructuur eruit:

  1. Heeft u een zesdaagsabonnement? Dan krijgt u digitaal erbij.
  2. Heeft u een ander krantenabonnement? Dan krijgt u voor 99 euro per jaar digitaal erbij.
  3. Geen behoefte aan papier?  Dan neemt u een compleet digitaal abonnement.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via 088-572 0 572. Deze is bereikbaar op doordeweekse dagen van 08:00 uur tot 17:00 uur.