Oproep prijsvraag

Nederland, 1998 Collectebus. Geld geven voor het goede doel. Foto: Robert Rizzo/HH
Nederland, 1998 Collectebus. Geld geven voor het goede doel. Foto: Robert Rizzo/HH Robert Rizzo/Hollandse Hoogte

De Erasmus Universiteit en NRC Handelsblad vroegen vorige week iedereen, binnen en buiten de kunstwereld, hoe de kunstfinanciering anders kan. Inmiddels ontvingen we interessante reacties. Kunt u ook een innovatie bedenken in de financiering van de kunsten, via markt of overheid? Bent u er al mee bezig? U kunt uw idee inzenden via info@klamer.nl, met een cc naar cs@nrc.nl. De twee beste ideeën worden bekroond met een prijs van de VandenEnde Foundation, die wordt uitgereikt op een symposium in the Creative Factory in Rotterdam op 22 maart. Het Cultureel Supplement zal een selectie uit de inzendingen – de shortlist – publiceren.

Kijk voor informatie en voorwaarden op www.academiavitae.org/symposium