vandaag

In het nieuws:

In China wordt het ‘Jaar van de Tijger’ afgesloten, en het nieuwe jaar is die van het konijn. De eerste minister van Singapore roept zijn medeburgers daarom op om baby’s te maken. Meer baby’s betekent immers meer vreugde, aldus de minister.

In Zuid-Holland zijn komende maand toch weer strippenkaarten te koop. Op de verkooppunten van het sterabonnement kunnen reizigers vanaf vandaag weer een kaart aanschaffen.

Het is warme Truiendag. Met dit initiatief, opgezet door het Klimaatverbond en tv-zender Zapp, willen ze bewustzijn over de klimaatsverandering vergroten. De bedoeling is dat iedereen een warme trui draagt en de verwarming wat lager zet.

Rectificaties / gerectificeerd

Correcties & aanvullingen

Warme Truiendag is vandaag en niet, zoals gisteren vermeld op pagina 3, gisteren.