Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Benelux Beeldverhalen Prijs

De Benelux Beeldverhalen Prijs 2011 is een prijs voor beginnende makers van graphic novels, beeldromans en stripromans. De deelnemers maken kans op een geldprijs (1.000, 500 of 250 euro) en een een spread in nrc.next. De inzendingen worden beoordeeld door o.a. Gert Jan Pos (Intendant Strips, Fonds BKVB) en Jan Paul van der Wijk (hoofd vormgeving en fotografie NRC Handelsblad en nrc.next).

Maak een strip van twee pagina’s. De deadline voor inzendingen is 18 maart 2011. Kijk op www.nrcnext.nl/bbp