Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Media

2 redenen om tv te kijken

1 van damme

JCVD

RTL 7, 20.30 - 22.45u.

In JCVD neemt de 47-jarige Jean Claude van Damme, in de jaren 80 en 90 een B-filmgod, plaats in de biechtstoel. In deze even originele als on-evenwichtige film geeft regisseur El Mechri hem de kans te stoeien met zijn imago en te tonen dat hij meer kan dan slaan en schoppen.

2 documentaire

Holland Doc: Onze krant

Ned. 2, 23.00 - 23.55u.

Journalist Andrej Schkolni woont op het Russische platteland. Hij heeft zijn baan bij de regionale krant De Leninist opgezegd; hij is het schrijven van artikelen over nietszeggende onderwerpen zat. Hij besluit zélf een krant te gaan maken, voor zijn vergeten regio: Nasha Gazeta, ‘onze krant’.