Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Milieu en natuur

Ook Nederlandse vogels vallen nu dood neer (hoax)

De Groningse designer Bram Willemse moet veel media te woord staan, nadat hij eerder vandaag een filmpje online zette met doodvallende vogels: De golf doodvallende vogels bereikte, na een opleving in de VS, begin deze maand Europa. Gelukkig is het normaal. En dit filmpje een hoax.

De Groningse designer Bram Willemse moet veel media te woord staan, nadat hij eerder vandaag een filmpje online zette met doodvallende vogels:


De golf doodvallende vogels bereikte, na een opleving in de VS, begin deze maand Europa. Gelukkig is het normaal. En dit filmpje een hoax.