Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politie, recht en criminaliteit

Liveverslag: gevechten tussen voor- en tegenstanders Mubarak

President Mubarak heeft gisteravond aangekondigd zich in september niet meer verkiesbaar te stellen. Voor een aantal van de demonstranten is deze toezegging niet genoeg, en zij protesteren nog steeds op het Tahrir-plein. Opvallend is dat er vandaag ook enkele duizenden pro-Mubarak betogers naar het centrum van Kairo zijn getrokken. Tussen die twee groepen zijn rond half twee rellen uitgebroken. Nrc.nl doet verslag van minuut tot minuut.

Lees hier het liveverslag van woensdag 3 februari

Het liveverslag van 2 februari

Livestream Al Jazeera