5 redenen om tv te kijken

1 bonnie en ali

Ali B op volle toeren

Ned. 3, 20.25 - 21.20u.

Ali B gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek. Ze maken van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake en hebben daarvoor een week de tijd. Deze week staan Bonnie St. Claire en rapper Darryl centraal. Bonnie gaat aan de slag met Darryl’s hit ‘Eeyeeyo’. Ali B en Darryl nemen de hit ‘Bonnie kom je buiten spelen’ onder handen.

2 liefde

He’s Just Not That Into You

RTL 5, 20.30 - 23.10u.

De film He’s Just Not That Into You is gebaseerd op de gelijknamige zelfhulpboek van Greg Behrendt en Liz Tucillo. De twee zijn ook adviseurs en schrijvers van de tv-serie Sex and the City. Hun conclusie is ontnuchterend simpel: hij wil je niet als hij je niet belt. Hij wil je niet als hij seks met een ander heeft. En vooral: hij wil je niet als hij niet met je wil trouwen. In de filmversie doen sterren als Jennifer Anniston, Ben Affleck en Drew Barrymore zo’n beetje alles fout wat volgens het zelfhulpboek fout te doen is: dromen van de ware, zeuren over trouwen als hij niet wil trouwen en steeds maar weer voor mannen met bindingsangst vallen.

3 disney

Ice Princess

Net 5, 20.30 - 22.30u.

Moralistisch Disney-vertier. Een meisje ontpopt zich tegen de stroom in tot een heldin op de kunstschaats. (Tim Fywell, 2005)

4 komedie

First Daughter

RTL 5, 23.10 - 01.20u.

Povere, door acteur Forest Whitaker geregisseerde komedie. Presidentsdochter Katie Holmes wil een normaal universiteitsleven leiden. (Forest Whitaker, 2004).

5 verzamelwoede

Verslaafd aan verzamelen

SBS 6, 23.20 - 00.15u.

Documentaire over mensen met verzamelwoede. Het probleem wordt soms zo groot dat ze uit hun huis dreigen te worden gezet. Experts bieden hulp en beginnen met de eerste stap: opruimen.

Bekijk het volledige programmaoverzicht op pagina 25