Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Groente van vroeger

„Weet jij waar Pastinaak ligt?” Ik kijk recht in de ogen van een enorm stuk. Zomaar op een middag op de groenteafdeling van de Albert Heijn. Zo zie je maar, een paar dagen lijnen, wat extra aandacht voor je houding en uiterlijk en het werkt! Pastinaak, pastinaak, wat waardeloos, dat ik niet eens weet hoe

„Weet jij waar Pastinaak ligt?”

Ik kijk recht in de ogen van een enorm stuk.

Zomaar op een middag op de groenteafdeling van de Albert Heijn.

Zo zie je maar, een paar dagen lijnen, wat extra aandacht voor je houding en uiterlijk en het werkt!

Pastinaak, pastinaak, wat waardeloos, dat ik niet eens weet hoe het eruit ziet.

Ik kijk hem aan, sjans een beetje en zeg: „Tja, jammer dat ik dat nou net niet weet, dat is groente van vroeger. Ik denk dat je dat aan een bejaarde moet vragen.”

Hij kijkt mij aan, lacht en zegt: „Dat heb ik toch net gedaan?”

madeleine kleinjan