Waarom ‘SS4’ vanmorgen trending is op Twitter

Elke ochtend kijkt nrc.nl naar een ‘trending topic’, een van de onderwerpen waar het meest over wordt gesproken op Twitter. Vandaag wordt er veel getwitterd onder de hashtag ‘SS4’, wat verwijst naar de tournee van een Zuid-Koreaanse boyband.

Super Junior is met 13 leden een van de grootste boybands ter wereld. In Azië veroverden de jongens met hun vier albums en drie tournees (Super Show 1, SS2 en SS3) al de harten van tienduizenden meisjes. Vandaag zei Leeteuk, een van de leden:

The prolific group has plans to bring a brand new Super Show 4 showcase to the rest of the world after the release of their fifth album this year. We won’t restrict Super Show 4 to only Asia.

Super Junior (wikipedia) komt dus naar Europa. Of naar de VS, maar in ieder geval verlaten ze Azië.

Een voorproefje van hun kunnen: