Kort nieuws Sport

Grote zege Fulham op Spurs in FA Cup

Londen, 31 jan. Fulham heeft zich overtuigend voor de achtste finales van het FA-Cuptoernooi geplaatst. De Londense club versloeg thuis Tottenham Hotspur met 4-0. Arsenal kwam in het Engelse bekertoernooi dankzij Cesc Fabregas met de schrik vrij in het duel met Huddersfield Town. Fabregas benutte vlak voor tijd een strafschop, waardoor Arsenal met 2-1 won. Huddersfield Town speelt in de League One, de derde divisie in Engeland. Manchester City moet tegen Notts County, dat ook uitkomt in de League One, na een 1-1 gelijkspel op herhaling. Edin Dzeko, deze winter door City voor 35 miljoen euro overgenomen van Wolfsburg, zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker. Stoke City versloeg Wolverhampton met 1-0, West Ham won van Nottingham Forest (3-2). (Novum)

Barcelona loopt uit na nederlaag Real

Rotterdam, 31 jan. Real Madrid heeft in de Spaanse competitie de uitwedstrijd tegen Osasuna met 1-0 verloren. De achterstand van Madrid op Barcelona, dat zaterdag met 3-0 van Hercules won, is daardoor opgelopen tot zeven punten. Madrid had dit seizoen pas een keer verloren. (Novum)