Betogingen van Kairo en Tunis tot aan Den Haag

WFA78T:DEMONSTRATIE VREDESPALEIS EGYPTE:DEN-HAAG;30JAN2011-Tussen de 150 en 200 mensen demonstreerden zondagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor het Vredespaleis in Den Haag tegen het regime in Egypte. De demonstranten stonden achter dranghekken. De betogers riepen leuzen en hadden spandoeken bij zich. De politie was aanwezig, maar de sfeer bleef goed. In Egypte zelf is het nog steeds onrustig. WFA/ph/str.Peter Hofman
WFA78T:DEMONSTRATIE VREDESPALEIS EGYPTE:DEN-HAAG;30JAN2011-Tussen de 150 en 200 mensen demonstreerden zondagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor het Vredespaleis in Den Haag tegen het regime in Egypte. De demonstranten stonden achter dranghekken. De betogers riepen leuzen en hadden spandoeken bij zich. De politie was aanwezig, maar de sfeer bleef goed. In Egypte zelf is het nog steeds onrustig. WFA/ph/str.Peter Hofman WFA PETER HOFMAN