In beeld: nieuwe dag van protesten in Egypte

Voor de tweede dag op rij wordt er in Egypte met scherp en traangas geschoten op demonstranten. President Muburak heeft vandaag een nieuwe regering aangesteld, maar dat lijkt eerder olie op het vuur te zijn dan een maatregel die de activisten kan bekoren.

Foto AP / Ben CurtisFoto AP / Ben Curtis

Foto Reueters / Amr Abdallah DalshFoto Reueters / Amr Abdallah Dalsh

Een activist kust een leger-officier. Foto AP / Ben CurtisEen activist kust een leger-officier. Foto AP / Ben Curtis

Foto AP / Ben CurtisFoto AP / Ben Curtis

Foto AP / Khalil HamraFoto AP / Khalil Hamra

Foto AP / Ben CurtisFoto AP / Ben Curtis

Kruis door Mubarak. Foto AP / Ben CurtisKruis door Mubarak. Foto AP / Ben Curtis

Foto AP / Khalil HamraFoto AP / Khalil Hamra

Foto AP / Ben CurtisFoto AP / Ben Curtis

NDP-billboard (‘Stem nationalistisch voor een veilige toekomst van uw kinderen’) met op de achtergrond het brandende NDP-hoofdkantoor. Foto AFP / Marco LongariNDP-billboard (‘Stem nationalistisch voor een veilige toekomst van uw kinderen’) met op de achtergrond het brandende NDP-hoofdkantoor. Foto AFP / Marco Longari

Foto AFP / Marco LongariFoto AFP / Marco Longari

Demonstranten helpen een man die is flauwgevallen door het inademen van traangas. Foto AFP / Marco LongariDemonstranten helpen een man die is flauwgevallen door het inademen van traangas. Foto AFP / Marco Longari

Foto Reuters / Amr Abdallah DalshFoto Reuters / Amr Abdallah Dalsh

Foto AFP / Marco LongariFoto AFP / Marco Longari