Dit is niet mijn hond, vriend!

Dawson Creek. Een inwoner van Dawson Creek, in British Columbia te Canada, moet verbaasd hebben opgekeken na de vondst van een met ijs omgeven hond in zijn voortuin. De eigenaar van het huis kende hond, noch de reden van het achterlaten van het ijsblok in zijn tuin. En dat was voor de 'Society for the Prevention of Cruelty to Animals' reden een onderzoek te beginnen naar de oorzaak van deze eigenaardige 'ijsblokdood'. Het enige wat volgens The Vancouver Sun bekend is, is het feit dat de achtien kilo zware hond al was overleden voordat hij was ingevroren. This photo released by the British Columbia SPCA shows a dead dog encased in a block of ice on Wednesday, Jan. 26, 2011 in Dawson Creek, British Columbia, Canada. The BC SPCA has launched a cruelty investigation after a Dawson Creek resident found the body of a dead dog encased in a block of ice left on his front lawn. The homeowner made the discovery Jan. 15, but Marcie Moriarty, a spokeswoman for the SPCA's cruelty investigations. said the resident doesn't know the dog or any reason why the ice block would be left on his property. Investigators are also trying to determine the cause of death. (AP Photo/The Canadian Press, BCSPA) NO SALES
Dawson Creek. Een inwoner van Dawson Creek, in British Columbia te Canada, moet verbaasd hebben opgekeken na de vondst van een met ijs omgeven hond in zijn voortuin. De eigenaar van het huis kende hond, noch de reden van het achterlaten van het ijsblok in zijn tuin. En dat was voor de 'Society for the Prevention of Cruelty to Animals' reden een onderzoek te beginnen naar de oorzaak van deze eigenaardige 'ijsblokdood'. Het enige wat volgens The Vancouver Sun bekend is, is het feit dat de achtien kilo zware hond al was overleden voordat hij was ingevroren. This photo released by the British Columbia SPCA shows a dead dog encased in a block of ice on Wednesday, Jan. 26, 2011 in Dawson Creek, British Columbia, Canada. The BC SPCA has launched a cruelty investigation after a Dawson Creek resident found the body of a dead dog encased in a block of ice left on his front lawn. The homeowner made the discovery Jan. 15, but Marcie Moriarty, a spokeswoman for the SPCA's cruelty investigations. said the resident doesn't know the dog or any reason why the ice block would be left on his property. Investigators are also trying to determine the cause of death. (AP Photo/The Canadian Press, BCSPA) NO SALES AP

Een inwoner van Dawson Creek, in British Columbia te Canada, moet verbaasd hebben opgekeken na de vondst van een met ijs omgeven hond in zijn voortuin. De eigenaar van het huis kende hond, noch de reden van het achterlaten van het ijsblok in zijn tuin.

En dat was voor de ‘Society for the Prevention of Cruelty to Animals’ reden een onderzoek te beginnen naar de oorzaak van deze eigenaardige ‘ijsblokdood’.

Het enige wat volgens The Vancouver Sun bekend is, is het feit dat de achttien kilo zware hond al was overleden voordat hij werd ingevroren.