Ondertussen in het vlooiencircus

De Britse zanger Elton John denkt niet dat hij wordt uitgenodigd voor het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton, 29 april. „Ik mag dan wel een goede vriendin van zijn moeder prinses Diana geweest zijn, dat betekent niet dat ik automatisch word uitgenodigd”, aldus de zanger, die bij de begrafenis van Diana optrad. De aanstaande prinses Kate Middleton heeft inmiddels haar baan bij het postorderbedrijf voor feestartikelen Party Pieces van haar ouders opgezegd. Ze heeft ontslag genomen om zich op het huwelijk voor te bereiden en haar leven als prinses. Middleton werkte als webdesigner en fotografe voor de website van het familiebedrijf Party Pieces. Haar ouders richtten de zaak op in 1987 een maakten er een miljoenenbedrijf van. (Reuters, Novum)