World Economic Forum van start

Davos, 25 jan. Onder strenge veiligheidsmaatregelen start morgen de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. Op de bijeenkomst ontmoeten zakenmensen, bankiers en politici elkaar. Na twee jaar afwezigheid worden ook de bestuurders van de grote Amerikaanse (zaken-)banken weer verwacht in het skioord. Na het uitbreken van de financiële crisis lagen bankiers onder vuur en kwamen zij niet naar Davos. Foto Reuters A marksman of Swiss special police forces stands on the roof of the Congress Center in Davos January 25, 2011. The annual meeting of the WEF takes place under heavy security measures from January 26 to 30 in the Alpine resort, and will be attended by top politicians, monetary policymakers and senior business executives. REUTERS/Christian Hartmann (SWITZERLAND - Tags: POLITICS BUSINESS)
Davos, 25 jan. Onder strenge veiligheidsmaatregelen start morgen de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. Op de bijeenkomst ontmoeten zakenmensen, bankiers en politici elkaar. Na twee jaar afwezigheid worden ook de bestuurders van de grote Amerikaanse (zaken-)banken weer verwacht in het skioord. Na het uitbreken van de financiële crisis lagen bankiers onder vuur en kwamen zij niet naar Davos. Foto Reuters A marksman of Swiss special police forces stands on the roof of the Congress Center in Davos January 25, 2011. The annual meeting of the WEF takes place under heavy security measures from January 26 to 30 in the Alpine resort, and will be attended by top politicians, monetary policymakers and senior business executives. REUTERS/Christian Hartmann (SWITZERLAND - Tags: POLITICS BUSINESS) REUTERS