selectie radio

informatief

O.V.T. Uitzending in het teken van het Writers unlimited-winternachtenfestival in Den Haag, waar dit weekend meer dan tachtig schrijvers, bands en kunstenaars optraden. Met om 11.25 Het Spoor terug: een portret van het Nederlandse jazzpodium Bimhuis. Radio 1, 10.05-12.00u.

Holland Doc Radio. Een portret van Siemon de Jong, oftewel de taartenbakker Abel uit de televisieserie Taarten van Abel. Radio 1, 21.04-22.04u.

klassieke muziek

Avondconcert. Met onder meer Beethoven, zeven variaties over Bei Männern welche Liebe fühlen en Cellosonate nr. 3 in A; Schumann - Fantasiestücke; Brahms - Cellosonate nr. 1 in e. Verder Schumann, selectie uit Lieder und Gsänge uit Wilhelm Meister; Brahms, selectie uit Acht Lieder und Gesänge. Met Christine Schäfer, sopraan en Graham Johnson, piano. Radio 4, 20.02-23.02u.