Drie doden bij rellen in Tirana

Tirnana, 22 jan. Drie mensen zijn gisteren in Tirana, de hoofdstad van Albanië, om het leven gekomen bij hevige botsingen tussen demonstranten van de oppositie en de politie. Er vielen tientallen gewonden. Belangstellenden keken toe vanaf 'De Pyramide', een gebouw dat is ontworpen door de dochter van de in 1985 overleden dictator Enver Hoxha, als museum ter ere van haar vader. Het is nu een cultureel centrum. Foto AP Opposition supporters are seen as vehicles burn following clashes with police during a protest in Tirana, Albania, Friday, Jan. 21, 2011. Protesters clashed with riot police outside Albania's main government building Friday as more than 20,000 people joined an opposition rally to demand the conservative government call an early general election. (AP Photo/Hektor Pustina) AP