Eigenlijk is zijn wassen beeld veel leuker

Londen. Links op de foto zie je een van India's meest vooraanstaande acteurs: Hrithik Roshan. Naast hem staat zijn wassen beeld, dat gisteren werd onthuld in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen. Daarmee is hij de jongste mannelijke acteur uit India die er wordt 'geëerd'. De zevenendertigjarige Bollywood-acteur bezocht de onthulling met zijn vrouw en twee zoontjes. Het beeld is gekleed in de stijl van Roshans personage uit de in 2006 uitgebrachte film Dhoom: 2, waarin hij een dief speelt. Roshan is een telg uit een van Bollywoods meest vooraanstaande filmfamilies. Hij begon als kind al vroeg met acteren, maar zijn werkelijke debuut kwam met een hoofdrol in Kaho Naa... Pyaar Hai in 2000. Dat leverde hem vele prijzen op, inclusief voor Beste Acteur en Beste Mannelijke Debuut op het Filmfare festival in Bombay. Roshan staat in India ook we bekend als een kruising tussen Sylvester Stalone, Brad Pitt en Michael Jackson. Behalve sterk en knap is hij volgens veel Indiërs een goede acteur en een uitstekend danser. Dankzij Roshan werd de stoppelbaard in India populair. En natuurlijk is hij geliefd bij de dames: op Valentijnsdag in 2000 ontving hij maar liefst dertigduizend huwelijksaanzoeken. Bollywood actor Hrithik Roshan (2nd L) jokes with his wife Sussanne Roshan (R) and two sons Hridhaan (L) and Hrehaan (C) as a wax figure of himself is unveiled at the Madame Tussauds waxwork museum in central London, on January 20, 2011. The figure was dressed in the style of his character from the film "Dhoom:2" with Roshan being the youngest male actor from India to be honoured by Madame Tussauds. AFP PHOTO/LEON NEAL
Londen. Links op de foto zie je een van India's meest vooraanstaande acteurs: Hrithik Roshan. Naast hem staat zijn wassen beeld, dat gisteren werd onthuld in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen. Daarmee is hij de jongste mannelijke acteur uit India die er wordt 'geëerd'. De zevenendertigjarige Bollywood-acteur bezocht de onthulling met zijn vrouw en twee zoontjes. Het beeld is gekleed in de stijl van Roshans personage uit de in 2006 uitgebrachte film Dhoom: 2, waarin hij een dief speelt. Roshan is een telg uit een van Bollywoods meest vooraanstaande filmfamilies. Hij begon als kind al vroeg met acteren, maar zijn werkelijke debuut kwam met een hoofdrol in Kaho Naa... Pyaar Hai in 2000. Dat leverde hem vele prijzen op, inclusief voor Beste Acteur en Beste Mannelijke Debuut op het Filmfare festival in Bombay. Roshan staat in India ook we bekend als een kruising tussen Sylvester Stalone, Brad Pitt en Michael Jackson. Behalve sterk en knap is hij volgens veel Indiërs een goede acteur en een uitstekend danser. Dankzij Roshan werd de stoppelbaard in India populair. En natuurlijk is hij geliefd bij de dames: op Valentijnsdag in 2000 ontving hij maar liefst dertigduizend huwelijksaanzoeken. Bollywood actor Hrithik Roshan (2nd L) jokes with his wife Sussanne Roshan (R) and two sons Hridhaan (L) and Hrehaan (C) as a wax figure of himself is unveiled at the Madame Tussauds waxwork museum in central London, on January 20, 2011. The figure was dressed in the style of his character from the film "Dhoom:2" with Roshan being the youngest male actor from India to be honoured by Madame Tussauds. AFP PHOTO/LEON NEAL AFP

Links op de foto zie je een van India’s meest vooraanstaande acteurs: Hrithik Roshan. Naast hem staat zijn wassen beeld, dat gisteren werd onthuld in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Londen. Hiermee is hij de jongste mannelijke acteur uit India die er wordt ‘geëerd’.

De zevenendertigjarige Bollywoord-acteur bezocht de onthulling met zijn vrouw en twee zoontjes. Het beeld is gekleed in de stijl van Roshans personage uit de in 2006 uitgebrachte film Dhoom: 2, waarin hij een dief speelt.

Roshan is een telg uit een van Bollywoods meest vooraanstaande filmfamilies. Hij begon als kind al vroeg met acteren, maar zijn werkelijke debuut kwam met een hoofdrol in Kaho Naa..Pyaar Hai in 2000. Dat leverde hem vele prijzen op, inclusief die voor Beste Acteur en Beste Mannelijke Debuut op het Filmfare festival in Bombay.

Roshan staat in India ook wel bekend als een kruising tussen Sylvester Stallone, Brad Pitt en Michael Jackson. Behalve sterk en knap is hij volgens veel Indiërs een goede acteur en een uitstekende danser. Dankzij Roshan werd een stoppelbaard in India populair. En natuurlijk is hij geliefd bij de dames: op Valentijnsdag in 2000 ontving hij maar liefst dertigduizend huwelijksaanzoeken.