Hu spreekt over mensenrechten

Washington. De Amerikaanse president Obama (links) schudt de hand van zijn Chinese collega Hu Jintao, op staatsbezoek in de VS. Hu stelt dat er "nog steeds veel moet gebeuren" op het terrein van de mensenrechten in China. Op een persconferentie zei Obama dat ze hebben afgesproken te blijven praten over dit onderwerp. Ook heeft hij Hu gevraagd de dialoog met de dalai lama en de Tibetanen voort te zetten. Foto Reuters U.S. President Barack Obama (L) shakes hands with Chinese President Hu Jintao after a joint news conference in the East Room at the White House in Washington, January 19, 2011. REUTERS/Jim Young (POLITICS)
Washington. De Amerikaanse president Obama (links) schudt de hand van zijn Chinese collega Hu Jintao, op staatsbezoek in de VS. Hu stelt dat er "nog steeds veel moet gebeuren" op het terrein van de mensenrechten in China. Op een persconferentie zei Obama dat ze hebben afgesproken te blijven praten over dit onderwerp. Ook heeft hij Hu gevraagd de dialoog met de dalai lama en de Tibetanen voort te zetten. Foto Reuters U.S. President Barack Obama (L) shakes hands with Chinese President Hu Jintao after a joint news conference in the East Room at the White House in Washington, January 19, 2011. REUTERS/Jim Young (POLITICS) REUTERS