Waarom ‘Venus Williams’ vanmorgen trending is op Twitter

Venus Williams of the US plays a stroke during her second round women's singles match against Sandra Zahlavova of Czech Republic on the third day of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 19, 2011. Zahlavova won the first set 7-6. IMAGE STRICTLY RESTRICTED TO EDITORIAL USE ? STRICTLY NO COMMERCIAL USE AFP PHOTO/Torsten BLACKWOOD Venus Williams, vannacht op de Australian Open Foto AFP

Elke ochtend kijkt nrc.nl naar een ‘trending topic’, een van de onderwerpen waar het meest over wordt gesproken op Twitter. Vandaag wordt er veel getwitterd over tennisster Venus Williams.

Een halfuurtje geleden eindigde de partij tussen Williams en Sandra Zahlavova, de Tjechische die verrassend de eerste set pakte (6-7, 6-0, 6-4). Er wordt echter niet getwitterd over het spel, maar over de outfit van Williams:

    • Ward Wijndelts