Onprettig slapen voor je beurs

Durban. Studenten werden gisteren wakker nadat ze 's nachts in de rij hadden gelegen op de parkeerplaats van de Universiteit van Zuid-Afrika in Durban. Ze wilden zo op tijd zijn om zich aan te melden voor een, zeer populaire, studiebeurs van de overheid. Foto Reuters University students wake up after sleeping in the parking lot overnight as they queue for financial assistance from the National Student Financial Aid Scheme (NSFAS) at the University of South Africa in Durban January 17, 2011. The number of students applying for assistance from the scheme has been increasing in the last few years, with the latest 2009 figure peaking at more than 138,000, according to figures from the NSFAS. The NSFAS is available to all studying at public institutions of higher learning in South Africa. REUTERS/Rogan Ward (SOUTH AFRICA - Tags: EDUCATION)
Durban. Studenten werden gisteren wakker nadat ze 's nachts in de rij hadden gelegen op de parkeerplaats van de Universiteit van Zuid-Afrika in Durban. Ze wilden zo op tijd zijn om zich aan te melden voor een, zeer populaire, studiebeurs van de overheid. Foto Reuters University students wake up after sleeping in the parking lot overnight as they queue for financial assistance from the National Student Financial Aid Scheme (NSFAS) at the University of South Africa in Durban January 17, 2011. The number of students applying for assistance from the scheme has been increasing in the last few years, with the latest 2009 figure peaking at more than 138,000, according to figures from the NSFAS. The NSFAS is available to all studying at public institutions of higher learning in South Africa. REUTERS/Rogan Ward (SOUTH AFRICA - Tags: EDUCATION)