Popprijs voor Caro Emerald

Groningen. Geflankeerd door haar bandleden betrad Caro Emerald zaterdagavond het podium op festival Noorderslag in Groningen. De zangeres nam daar in de traditionele regen van bier de prestigieuze Popprijs 2010 in ontvangst. Emerald is volgens de jury "een fenomeen met internationale allure dat in de vijfentwintig jaar dat de prijs wordt uitgereikt zelden is vertoond". Haar debuutalbum met nostalgische vintage-swing-sound kwam in februari binnen op nummer één in de Album Top-100. Foto Andreas Terlaak Caro Emerald en haar bandleden beschermen zich met paraplu's tegen de traditionele bierregen in Groningen. Foto Andreas Terlaak Nederland, Groningen, Noorderslag, Oosterpoort, 15-01-2011. Caro Emerald wint op Noorderslag 2011 de Popprijs. Onder begeleiding van haar band betreedt zij het podium om in de traditionele regen van bier de prijs in ontvangst te nemen. Foto: Andreas Terlaak
Groningen. Geflankeerd door haar bandleden betrad Caro Emerald zaterdagavond het podium op festival Noorderslag in Groningen. De zangeres nam daar in de traditionele regen van bier de prestigieuze Popprijs 2010 in ontvangst. Emerald is volgens de jury "een fenomeen met internationale allure dat in de vijfentwintig jaar dat de prijs wordt uitgereikt zelden is vertoond". Haar debuutalbum met nostalgische vintage-swing-sound kwam in februari binnen op nummer één in de Album Top-100. Foto Andreas Terlaak Caro Emerald en haar bandleden beschermen zich met paraplu's tegen de traditionele bierregen in Groningen. Foto Andreas Terlaak Nederland, Groningen, Noorderslag, Oosterpoort, 15-01-2011. Caro Emerald wint op Noorderslag 2011 de Popprijs. Onder begeleiding van haar band betreedt zij het podium om in de traditionele regen van bier de prijs in ontvangst te nemen. Foto: Andreas Terlaak