In beeld: sleerijden in wedstrijdverband

De Franse en Zwitserse Alpen zijn jaarlijks het toneel voor een sleehondenrace. In elf dagen moet 1000 kilometer worden afgelegd tijdens ‘La Grande Odyssee‘. Onderstaande foto’s zijn gemaakt rond Bonneval-sur-Arc, L’Ecote en Bessans. Foto’s: Reuters / Denis Balibouse

Swiss musher Pierre-Antoine Heritier and his dogs speed down the track during the mass start of the tenth stage of the La Grande Odyssee sled dog race in Bessans January 17, 2011. The race crosses the Alps in France and Switzerland covering over 1000 km (621 miles) over 11 days. REUTERS/Denis Balibouse (FRANCE - Tags: SPORT SOCIETY ANIMALS)

De Franse en Zwitserse Alpen zijn jaarlijks het toneel voor een sleehondenrace. In elf dagen moet 1000 kilometer worden afgelegd tijdens ‘La Grande Odyssee‘.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt rond Bonneval-sur-Arc, L’Ecote en Bessans.

Foto’s: Reuters / Denis Balibouse

    • Peter van der Ploeg