Een wolkje sneeuw maken doe je zo

REFILE - UPDATING PHOTOGRAPHER MEBROUK DOLEGA'S CONDITION French photographer Lucas Mebrouk Dolega (3rd R) is seen in this March 17, 2008 photo. Mebrouk Dolega is in critical condition after sustaining head injuries on January 15, 2011 while covering street protests in Tunisia. His family released a statement "The partner and family of French photographer Lucas Mebrouk clarify that at this time, he has not died. Nevertheless, he is in an extremely critical state," Photo taken March 13, 2008. REUTERS/Charles Platiau/Files (FRANCE - Tags: OBITUARY CIVIL UNREST)

Het is behoorlijk fris in Canada, zoals wel vaker in de winter daar. In the Northwest Territories duikelt het kwik rustig richting de min dertig, en dat combineert geinig met kokend water.

Een Canadese dame uit Yellowknife demonstreert hoe haar bakje met kokend water verandert in een wolkje sneeuw zodra het de lucht raakt. Niemand weet waarom ze geen handschoenen draagt bij dat soort temperaturen.

    • Peter van der Ploeg