Opinie

    • Ik

1312: zo gebliept!

Vorige week werden drie mensen veroordeeld omdat ze hadden rondgelopen met een shirt met de cijfercombinatie 1312 erop. Dat 1312 staat voor ‘All Cops Are Bastards’ was volgens de rechter algemeen bekend. Ik weet niet waar die rechter dat op gebaseerd heeft: voor mij was het in elk geval volslagen nieuw. En niet alleen voor

None

Vorige week werden drie mensen veroordeeld omdat ze hadden rondgelopen met een shirt met de cijfercombinatie 1312 erop.

Dat 1312 staat voor ‘All Cops Are Bastards’ was volgens de rechter algemeen bekend. Ik weet niet waar die rechter dat op gebaseerd heeft: voor mij was het in elk geval volslagen nieuw.

En niet alleen voor mij, zag ik vandaag, toen mijn boodschappentas in de supermarkt werd gecontroleerd door een winkelmedewerker in een shirt met filiaal 1312, zelfscannen, zo gebliept op de rug.

Jetske Drijver

    • Ik