Prinsessenoogst Uitslag prinsessenwedstrijd

Disney hoeft nog lang niet op te houden met tekenfilms over prinsessen, want er zijn nog genoeg sprookjes onverfilmd waarin prinsessen rondwaren. Jullie zagen wel wat in een film over de ganzenhoedster, het meisje met de zwavelstokjes en de prinses op de erwt. Jikke Inia (7 jaar) uit Amstelveen deed een voorstel voor een superfilm over die erwt en andere manieren om een echte prinses te herkennen. Ook het meisje met de zwavelstokjes en de ganzenhoedster beloven veel prinsessenplezier.

None

Op de erwt

Ik vind dat Disney een film zou moeten maken over de Prinses op de Erwt. Het is een kort, maar wel een heel mooi sprookje en je kunt in de film ook laten zien hoe je allemaal nog meer kunt testen of een meisje een echte prinses is.

    • Jikke Inia