Correcties & Aanvullingen

Dallas

De acteur op de foto bij In Dallas stierf de droom dat alles anders zou worden (12 januari, pagina 11) is Marien Jongewaard. Ben van Duin is de maker van de foto.

Max Havelaar

De Japanse omslag bij het artikel ‘Drystubble’, makelaar in koffie (11 januari, pagina 10) is geen vertaling van Max Havelaar van Multatuli. Het is een vertaling van de legende De Japansche Steenhouwer, die deel uitmaakt van de Max Havelaar.

Indiana Jones

In de film Indiana Jones and the Temple of Doom maakt de archeoloog geen korte metten met Inca-rituelen (12 januari, pagina 18), maar met ‘Kali’-rituelen.

Waltz with Bashir

De animatiedocumentaire Waltz with Bashir heeft in 2008 in Cannes niet de Gouden Palm ontvangen (12 januari, pagina 19). De film was wel genomineerd voor de prijs voor de beste film, maar werd uiteindelijk onderscheiden met de persprijs en de publieksprijs.