Topless sneeuw scheppen

De oostkust van Amerika heeft veel last van het strenge winterweer. Vliegvelden houden ruim tweeduizend vliegtuigen aan de grond gehouden. Ook New York ligt onder een dik pak sneeuw, ruim 30 cm sneeuw is er gevallen en dan vriest het ook nog eens  tien graden onder nul. Kijk eens hoe de Bronx er gisteren bij lag:

Al die sneeuw is vervelend voor wie naar buiten moet, maar het levert ook mooie plaatjes op zoals we al eerder op deze site lieten zien.

En dat moeten de strippers van Gentlemens Club and Restaurant stripclub Cheetah Club ook gedacht hebben. Zij besloten een goede en fotogenieke daad te verrichten door de stoep voor de technologie beurs NASDAQ vrij te maken van de sneeuw. Uiteraard deden ze dat in stijl: topless. En daarmee verwarmde ze waarschijnlijk heel wat koude en verkleumde New Yorkse zakenmannen. Kijk naar het bescheiden fotoverslag van fotograaf Andy Kropa.

    • Hans Klis