Ondertussen in het vlooiencircus

Ex-Spicegirl en Britse voetballersvrouw Victoria Beckham is in verwachting van een vierde kind. Echtgenoot David Beckham maakte eerder deze week het nieuws via Facebook bekend. Het paar heeft al drie zoontjes. Brooklyn van 11 jaar oud, Romeo van 8 jaar en Cruz van 5 jaar oud.

Hoewel nog niet bekend is of het een jongen of een meisje wordt, laten Britse bookmakers al weten dat de meeste mensen gokken op de komst van een meisje. De 36-jarige Victoria trouwde in 1999 met stervoetballer David Beckham. De 35-jarige Beckham speelt sinds 2007 voor het Amerikaanse team Los Angeles Galaxy.

Niet alleen columniste Aaf Brandt Corstius kreeg vorige week een kind, haar tweede, ook tv-presentatrice Barbara Barend (36) en haar vrouw Alette kregen een kind. Het is een zoon en hij heet Seb.

Dieven hebben ingebroken in de Milanese woning van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. De inbraak vond plaats tijdens de feestdagen, die het echtpaar elders doorbracht. Dat werd gisteren bekend. Het management van het echtpaar spreekt van een ‘kleine inbraak’, waarbij geen persoonlijke bezittingen zijn buitgemaakt. De woordvoerder laat tevens weten dat het politieonderzoek inmiddels in volle gang is. Het is niet de eerste keer dat Wesley en Yolanthe worden geconfronteerd met een inbraak. Vorig jaar werd hun vakantiehuis op Ibiza leeggeroofd.

(Novum/AP)