Goed nieuws voor de niet-nieuwsjunkies

Op nrc.nl is de enige hiërarchie – geheel volgens de wetten van het web – de actualiteit. Als u wilt weten wat er nú belangrijk is: dat staat in de linkerbalk. Gerangschikt op laatste updatetijd, ongeacht of het nu binnenlands, buitenlands of economienieuws is. Een aantal NRC-lezers meldde hier niet aan te kunnen wennen. Ze

Op nrc.nl is de enige hiërarchie - geheel volgens de wetten van het web - de actualiteit. Als u wilt weten wat er nú belangrijk is: dat staat in de linkerbalk. Gerangschikt op laatste updatetijd, ongeacht of het nu binnenlands, buitenlands of economienieuws is.

Een aantal NRC-lezers meldde hier niet aan te kunnen wennen. Ze konden de knoppen ‘buitenland’ en ‘binnenland’ dat bij elk artikel staat niet vinden. Om het hen makkelijker te maken, hebben we twee dingen gewijzigd:

  1. Via de footer (de balk onderaan de site)  kunt u alsnog een selectie maken per katern
  2. De actualiteit als hierarchie werkt prima voor wie meerdere keren per dag op de site komt. Maar als iemand slechts één keer per dag langs surft, kan de lange stroom berichten enigszins overweldigend zijn. Daarom staat er vanaf nu bovenaan wat het belangrijkste nieuws van de dag is:

Wat is het nieuws van de dag? Dat staat nu bovenaan de site.Wat is het nieuws van de dag? Dat staat nu bovenaan de site.

    • Ernst-Jan Pfauth