Politiek program 50Plus op Twitter goed ontvangen

Vanmiddag presenteerde partijvoorzitter Jan Nagel zijn 50Plus-lijst. “Het moet afgelopen zijn dat ouderen het meest in koopkracht achteruitgaan zoals het kabinet Rutte onbeschaamd heeft vastgesteld”, zo omschrijft de partij haar missie op haar website. Hier lees je het politieke programma van 50Plus. De reacties op Twitter zijn lovend. Tsja, het blijven suggesties natuurlijk.

Vanmiddag presenteerde partijvoorzitter Jan Nagel zijn 50Plus-lijst. “Het moet afgelopen zijn dat ouderen het meest in koopkracht achteruitgaan zoals het kabinet Rutte onbeschaamd heeft vastgesteld”, zo omschrijft de partij haar missie op haar website.
Hier lees je het politieke programma van 50Plus. De reacties op Twitter zijn lovend.

Tsja, het blijven suggesties natuurlijk.

    • Marije Willems