La la la, my dentist suuuuucks

Argentina's Lionel Messi receives the FIFA Ballon d'Or award on January 10, 2011 at the Kongresshaus during the FIFA Ballon d'Or ceremony in Zurich. The three finalists for the 2011 Ballon d'Or are Spain's Xavi Hernandez, Spain's Andres Iniesta and Argentina's Lionel Messi who all play for Barcelona. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Zingen is knap lastig met een gezicht dik van de verdoving. Toch waagt Danny zich aan een deuntje, net nadat z’n verstandskies is getrokken. Met een lamme tong bezingt hij z’n haat voor de tandarts. Vierstemmig.

Eerlijk is eerlijk: zo slecht klinkt het niet. Ondanks zijn hallucinaties, die bleken uit de video die hij schoot toen hij net bij de tandarts vandaan kwam, klinkt hij een stuk meer bij de pinken dan zijn grote inspirator, David After Dentist.

    • Peter van der Ploeg