TVOH-leaks: uitslag sing-off gelekt #jôh!

Verrassend! De uitslag van de zogenoemde sing-off van de tv-talentenjacht The Voice of Holland is uitgelekt. Gisteren opgenomen, vanavond op de rol voor uitzending. Maar met 1.400 man op de tribune en zoiets als bijvoorbeeld Twitter hou je een heuse ‘RTL-leaks’ natuurlijk niet tegen.

Vanochtend was al te vernemen dat deelnemers Bart, Lenny, Meike en Nigel eruit liggen. Presentator Martijn Krabbé zag het gisteren al van mijlenver aankomen en voorspelde al dat de uitslag zou uitlekken. Co-host Winston Gerschtanowitz niet. Hij vergeleek het geheimhouden graag met het programma Wie is de Mol, waarbij de winnaar ook wekenlang wordt geheimgehouden. Volgens Gerschtanowitz moesten ook de 1400 mensen die in het publiek aanwezig waren een geheimhouding tekenen. De aflevering van vrijdag was met bijna 2,7 miljoen kijkers wederom het best bekeken programma van de avond.

Liefhebbers van de zangtalentenjacht zonder reeds bekende verliezers kunnen voor spanning vanavond om acht uur terecht bij Popstars van SBS6. Al schijnt het dat daar dan weer geplaybackt wordt.