In Beeld: India marcheert in de mist

Policemen march amid heavy fog during a rehearsal for the Republic Day parade in New Delhi January 8, 2011. India will celebrate its annual Republic Day on January 26. REUTERS/Adnan Abidi (INDIA - Tags: ANNIVERSARY ENVIRONMENT)
Policemen march amid heavy fog during a rehearsal for the Republic Day parade in New Delhi January 8, 2011. India will celebrate its annual Republic Day on January 26. REUTERS/Adnan Abidi (INDIA - Tags: ANNIVERSARY ENVIRONMENT) Foto Reuters / Adnan Abidi

Op 26 januari bestaat de Republiek India precies 61 jaar, en dat moet gevierd worden. Om alles ordentelijk te laten verlopen, oefenen militairen in New Delhi al weken op de juiste tred. Ze marcheren vaak ‘s ochtends vroeg, als er nog een dikke mist in de stad hangt. De foto’s zijn in december en januari genomen, waarvan de meesten vandaag.

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup

Foto Reuters / Adnan AbidiFoto Reuters / Adnan Abidi

Foto Reuters / Adnan AbidiFoto Reuters / Adnan Abidi

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup

Foto AP / Manish SwarupFoto AP / Manish Swarup