film zaterdag

Arthur Freed's musical production of "Gigi" starred Leslie Caron as Gigi and Louis Jourdan as Gaston Lachaille. In addition to winning the Oscar® for Best Picture of 1958, the film scored in the music categories. It won the Academy Award® for Original Score while the title tune was chosen as Best Song of the year. Restored by Nick & jane for Dr. Macro's High Quality Movie Scans Website: http:www.doctormacro.com. Enjoy!
Arthur Freed's musical production of "Gigi" starred Leslie Caron as Gigi and Louis Jourdan as Gaston Lachaille. In addition to winning the Oscar® for Best Picture of 1958, the film scored in the music categories. It won the Academy Award® for Original Score while the title tune was chosen as Best Song of the year. Restored by Nick & jane for Dr. Macro's High Quality Movie Scans Website: http:www.doctormacro.com. Enjoy!

The Kite Runner (Marc Forster, 2007, VS). Verfilming van de bestseller De Vliegeraar van Khaled Hosseini. Het verhaal over vriendschap en verraad, gecentreerd rond de Afghaanse diplomatenzoon Amir, weet ook in de filmversie te ontroeren. Waar de vaardige verteller Hosseini nog wel eens te veel wil uitleggen in het boek, durft de film meer open te laten.BBC 2, 22.45-0.45u.

Natural Born Killers (Oliver Stone, 1994, VS). Een van de meest bloederige en rusteloze films aller tijden klaagt in even ironische als hypocriete hyperbolen het geweld in de Amerikaanse samenleving aan. Scenario van Quentin Tarantino laat Woody Harrelson en Juliette Lewis een kleine vijftig willekeurige passanten doden. Ze groeien uit tot helden van het televisiekijkend publiek. RTL7, 0.15-2.25u.