Tracks

Beach House

I Do Not Care For the Winter Sun

2010 was het jaar waarin Beach House doorbrak met de cd Teen Dream. Eind van het jaar verscheen deze winter-single: nadat in het intro de arreslee-belletjes zijn weggestorven, zingt zangeres Victoria Legrand een gedragen lied, sober begeleid door een enkel orgel.

Hester Carvalho

Bitter:Sweet

The Break up

Bitter:Sweet, bestaande uit zangeres Shana Halligan en producer Kiran Shahani, debuteerde in 2006 met Mating Game. In 2008 verscheen Drama. Hun nieuwe ep, Breaking Up, met vier nummers, verscheen tussen Kerst en nieuwjaar en consolideert hun dromerige triphop.

Het zachtmoedige geluid levert beide bandleden ook afzonderlijk opdrachten op voor jingles en soundtracks, en leidt ertoe dat hun liedjes worden ingezet bij televisieseries.

Ron Rijghard

The Vaccines.

Post Break-Up Sex.

Uit Londen komt een nieuwe belofte: The Vaccines, die snerende rockliedjes in nonchalante stijl, spelen. De single Post Break-Up Sex heeft bravoure en een grappige tekst. De band, uitgeroepen tot ‘talent voor 2011’ door de BBC, treedt op: 13/1 Eurosonic in Groningen.

Hester Carvalho