Robben heeft geen spijt van WK

Arjen Robben heeft geen spijt van zijn deelname aan het wereldkampioenschap voetbal, ook al kwam hij er geblesseerd van terug. Dat stelde de bijna herstelde aanvaller van Bayern München gisteren in een interview met de NOS. „We hebben een fantastisch WK gespeeld. Alleen de nasleep was vervelend”, zei Robben, die aan zijn hamstring geblesseerd raakte.

Het is onduidelijk hoe en waar Robben de blessure opliep. Hij ontkrachtte het gerucht dat hij tijdens een beachvoetbaltoernooi gekwetst zou zijn geraakt. „Als je iemand kunt vinden die mij daar heeft zien spelen, dan ben je een grote.” Ook het bericht dat zijn vader kritiek had op fysiotherapeut Dick van Toorn klopt volgens hem niet. „Er worden veel leugens verteld. De journalist die dat bracht, heeft zijn excuses gemaakt.”