Verdacht kerstpakketje

Eind november gingen mijn man en ik twee weken naar Bangkok naar zoon en eega. Ze hadden ons gevraagd wat te klussen, waar ze met hun drukke carrière geen tijd voor hebben. Hun bankstel was vies door de honden. We bestelden nieuwe bekleding. In Thailand binnen twee weken klaar, dus voor Kerst. Omdat de honden gewend zijn op de bank te springen als hun baasjes thuiskomen, zag ik het somber in en raadde aan er foulards over te leggen. Die waren er niet. Weer terug kochten we ze hier: wasbaar. Op 20 december per DHL-koeriersdienst verstuurd. Erg duur: 242 euro, voor een inhoud van 75 euro. Het kwam aan op 22 dec. 01.34 uur. Daarna alleen maar: clearance delay. We hoorden 28 december waarom: prijs vracht/inhoud was verdacht.

N. Wittich-Schmidt

    • N. Wittich-Schmidt