Ondertussen in het vlooiencircus

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben twee miljoen dollar gedoneerd aan een Afrikaans natuurreservaat. Brad, Angelina en hun zes kinderen brachten de kerstdagen door in een wildlifereservaat in Namibië. De donatie staat op naam van Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, de 4-jarige dochter van Brad en Angelina die in Namibië ter wereld kwam. „We willen dat ze begrijpt in welk land ze geboren is en willen dat ze zich betrokken voelt bij dat land", licht Angelina de gift toe.

Een fan die Pamela Anderson al enige tijd lastig valt is zondag gearresteerd. De man viel de 43-jarige actrice lastig in een trein, waarop de politie hem in de boeien sloeg.

Het voorval vond plaats in Londen, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Anderson verblijft daar momenteel voor de musicalversie van het sprookje Aladdin, waarin ze een sexy geest speelt.

Een gedeelte van het rechterbeen van Zsa Zsa Gabor wordt geamputeerd. Het been van de actrice wordt net boven de knie afgezet, omdat er zich een enorme bloedprop bevindt in het lichaamsdeel van de 93-jarige actrice.

De echtgenoot van Gabor, Prince Frederic von Anhalt, laat aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten dat de ingreep eigenlijk al voor de feestdagen had moeten plaatsvinden. De actrice sloeg het advies van de artsen echter in de wind, omdat zij haar wellicht laatste Kerst thuis wilde doorbrengen. (Novum/AP)