Pete Postlethwaite (64) overleden

Scene uit de film Closing the Ring (2007) Regisseur: Richard Attenborough Cast: Shirley Mac Laine, Neve Campbell, Pete Postlethwaite, Mischa Barto
Scene uit de film Closing the Ring (2007) Regisseur: Richard Attenborough Cast: Shirley Mac Laine, Neve Campbell, Pete Postlethwaite, Mischa Barto Een still uit de film Closing the Ring (2007), met Pete Postlethwaite (rechts).

De Britse acteur Pete Postlethwaite is op 64-jarige leeftijd overleden, zo meldt de BBC. Postlethwaite was, volgens een vriend, al een tijd ziek.

De acteur werd in 1994 genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in In The Name of the Father. Hij speelde in films als Inception, The Town, Clash of the Titans, The Usual Suspects, en The Constant Gardener. Vrijwel altijd speelde hij een bijrol.

Bekijk de volledige lijst van films waar Postlethwaite in speelde bij IMDB.