Gewond aan arm en schouder

German Township Patrolman Jeremy Blum is wounded in a police shootout with a gunman at Enon Beach trailer park near Enon, Ohio, Saturday, Jan. 1, 2011. Blum was shot in the arm and shoulder, and taken to Miami Valley Hospital, where he is in stable condition, according to German Township Police Chief William Dickerson, as reported by the Springfield News-Sun. (AP Photo/Springfield News-Sun, Marshall Gorby)
German Township Patrolman Jeremy Blum is wounded in a police shootout with a gunman at Enon Beach trailer park near Enon, Ohio, Saturday, Jan. 1, 2011. Blum was shot in the arm and shoulder, and taken to Miami Valley Hospital, where he is in stable condition, according to German Township Police Chief William Dickerson, as reported by the Springfield News-Sun. (AP Photo/Springfield News-Sun, Marshall Gorby) AP

Een politieagent is in zijn arm en schouder geschoten tijdens een schietpartij in een woonwagenkamp vlakbij Enon, in de staat Ohio, afgelopen zaterdag.

Een bewoner van het woonwagenkamp hoorde verschillende schoten in de buurt. Gealarmeerde politieagenten probeerden vervolgens de schutter te overtuigen zijn wapen neer te leggen en zich over te geven.

Tevergeefs, want vanuit de woonwagen schoot de man, mogelijk een bekende van de plaatselijke politie, naar de acht aanwezige politieagenten. Zij probeerden de schutter nogmaals te kalmeren. Dit mocht niet baten: naast de gewonde agent is een vrouwelijke agent door de schietpartij overleden, evenals de schutter zelf – die mogelijk zelfmoord pleegde. Het motief van de man is onbekend. (AP)