Correcties & Aanvullingen

Rotterdamse haven

In het artikel Forse opleving Rotterdamse haven (30 december, pagina 17) staat dat de overslag in de Rotterdamse haven in 2010 een nieuwe piek bereikte van 430 miljoen euro. Dit moet 430 miljoen ton zijn. In de bijbehorende grafiek staat dit wel correct vermeld.

Bezuinigen op kunst

In het artikel Vooral in de cultuursector wordt al flink bezuinigd (28 december, pagina Drie) staat dat Groningen in 2011 500.000 euro bezuinigt op cultuur. In dit bedrag zitten echter ook de gemeentelijke bezuinigingen op onderwijs, sport en welzijn.

Linkse hobby

In het artikel Pers citeert PVV verkeerd, vindt PVV (15 december, pagina 21) is een citaat verkeerd toegeschreven. Niet PVV-fractievoorzitter Geert Wilders, maar zijn fractiegenoot Tony van Dijck noemde kunst een linkse hobby.