In beeld: nieuwjaarsduiken in Nederland

In Scheveningen namen zo’n tienduizend mensen om 12.00 uur een frisse nieuwjaarsduik in de Noordzee. Een record volgens organisator Unox, vorig jaar waren dat er achtduizend. In het hele land werden er 64 nieuwjaarsduiken georganiseerd waarin totaal zo’n zevenentwintigduizend mensen aan mee deden. Een klein beeldoverzicht van de plekken in Nederland waar mensen de kou trotseerden:

Zo’n zevenentwintigduizend mensen begonnen helemaal fris aan het nieuwe jaar. Zij deden mee aan één van de 64 nieuwjaarsduiken in het land. Een klein beeldoverzicht van de plekken in Nederland waar mensen de kou trotseerden voor een fris begin van het nieuwe jaar:

Scheveningen

http://www.youtube.com/watch?v=QGmlRMOyrA4

Aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen deden dit jaar tienduizend mensen mee (Foto: Denise Huntink @dennieduh)Aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen deden dit jaar tienduizend mensen mee (Foto: Denise Huntink @dennieduh)

Wijk bij Duurstede

Nieuwjaarsduik in Breskens (FOTO: Petra de Boevere)Nieuwjaarsduik in Breskens (FOTO: Petra de Boevere)

Noordwijk

Bolsward

Houten

Nieuwjaarsduik in Houten (Foto: Peter Knollema @PeterKnollema)Nieuwjaarsduik in Houten (Foto: Peter Knollema @PeterKnollema)