Zoekactie na schietpartij Rotterdam

WFA16T:19E DODE DOOR GEWELD IN ROTTERDAM:ROTTERDAM;30DEC2010-Bij een schietpartij aan de Van Citterstraat in Rotterdam-West is donderdagmorgen een dode gevallen. De schietpartij vond even voor 07.00 uur 's ochtends plaats. De politie kreeg een melding van een aantal schoten aan de Van Citterstraat. Kort daarna heeft het slachtoffer aangebeld bij een woning aan de Vierambachtstraat. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden. Of hij zelf naar de woning is gelopen of dat hij daar naartoe is gebracht is nog niet duidelijk. De politie heeft nog geen schutter aangehouden. Gisteren werd duidelijk dat 18 mensen dit jaar in Rotterdam door geweld om het leven zijn gekomen. Met dit slachtoffer erbij, komt dat totaal op 19. Op de foto: rechercheurs doorzoeken alle vuilcontainers af op zoek naar vuurwapens.WFA/ks/str.Kees Spruijt
WFA16T:19E DODE DOOR GEWELD IN ROTTERDAM:ROTTERDAM;30DEC2010-Bij een schietpartij aan de Van Citterstraat in Rotterdam-West is donderdagmorgen een dode gevallen. De schietpartij vond even voor 07.00 uur 's ochtends plaats. De politie kreeg een melding van een aantal schoten aan de Van Citterstraat. Kort daarna heeft het slachtoffer aangebeld bij een woning aan de Vierambachtstraat. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden. Of hij zelf naar de woning is gelopen of dat hij daar naartoe is gebracht is nog niet duidelijk. De politie heeft nog geen schutter aangehouden. Gisteren werd duidelijk dat 18 mensen dit jaar in Rotterdam door geweld om het leven zijn gekomen. Met dit slachtoffer erbij, komt dat totaal op 19. Op de foto: rechercheurs doorzoeken alle vuilcontainers af op zoek naar vuurwapens.WFA/ks/str.Kees Spruijt WFA KEES SPRUIJT