Emilie van Outeren

Nederland, Amsterdam, 27 augustus2010 Een arrestatie team voert de bekende crimineel Dino Soerel af na een inval in zijn schuilplaats aan de Amsterdamse Rozengracht. Soerel was bij verstek veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf en wordt gezien als een handlanger van Holleeder. Ook wordt hij in verband gebracht met meerdere liquidaties, onder andere die op Endstra. Foto:Hollandse Hoogte
Nederland, Amsterdam, 27 augustus2010 Een arrestatie team voert de bekende crimineel Dino Soerel af na een inval in zijn schuilplaats aan de Amsterdamse Rozengracht. Soerel was bij verstek veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf en wordt gezien als een handlanger van Holleeder. Ook wordt hij in verband gebracht met meerdere liquidaties, onder andere die op Endstra. Foto:Hollandse Hoogte HH/Hollandse Hoogte