Bart Hinke

Europa, Nederland, Enschede 02-05-2010, FC twente is kampioen geworden.Fans van FC Twente vieren zondag feest in het centrum van Enschede na het behalen van het kampioenschap in de eredivisie. Supporters van FC Twente wachten zondag langs de A1 bij Holten op de komst van de bus met spelers die op weg is naar Enschede. De officiele huldiging van het kampioensteam heeft maandag plaats. Foto: Evelyne Jacq
Europa, Nederland, Enschede 02-05-2010, FC twente is kampioen geworden.Fans van FC Twente vieren zondag feest in het centrum van Enschede na het behalen van het kampioenschap in de eredivisie. Supporters van FC Twente wachten zondag langs de A1 bij Holten op de komst van de bus met spelers die op weg is naar Enschede. De officiele huldiging van het kampioensteam heeft maandag plaats. Foto: Evelyne Jacq Evelyne Jacq